Skip to content

Vakdag Print&Sign 2021

Futureproof. Dat is het thema van Vakdag Print & Sign. Dit jaarlijks terugkerend evenement vindt plaats op 12 oktober in het NBC in Nieuwegein. Net als voorgaande edities beloofd ook deze weer een dag te zijn gevuld met innovatie en inspiratie.

 

Wat is Print & Sign

Nu er steeds meer ruimte komt om veilig en verantwoord samen te komen, is het hoog tijd om weer eens met elkaar te zijn en te praten over de branche. Vakdag Print & Sign is het perfecte moment hiervoor. Professionals vanuit alle hoeken van Nederland komen deze dag samen om te netwerken en nieuwe dingen te leren. Zo kunnen bezoekers deelnemen aan vakinhoudelijke sessies en genieten van een uitgebreid sprekersprogramma.

 

Meer dan alleen print

De online en offline wereld gaan steeds vaker hand in hand. Bij Sidekix zijn we ervan overtuigd dat marketingcampagnes waarin offline- én onlinekanalen gecombineerd worden met live klantcontact, beter scoren. Dit biedt kansen en tijdens Vakdag Print & Sign gaat Sidekix deelnemers laten zien wat die kansen precies zijn. Benieuwd? Je kunt je nog inschrijven voor Vakdag Print&Sign via deze link.

Deel dit bericht

Recente berichten

Opzoek naar een sidekick?

Sidekix is uitgerust met ruim 15 jaar ervaring, fanatieke professionals en een gezonde dosis enthousiasme. En met personalisatie en klantbeleving als rode draad zorgen we samen met jou voor een impactvol klantcontact bij je doelgroep. 

Nieuwsbrief

Gerelateerde berichten