Zomerserie Regionale bedrijven uitgelicht: Marketingbedrijf Sidekix te Uden.  Op de foto Tjeerd Nijenhuis (links) en Hans van Erp.
Fotograaf: Van Assendelft/Jeroen Appels
Volledig scherm
PREMIUM
Zomerserie Regionale bedrijven uitgelicht: Marketingbedrijf Sidekix te Uden. Op de foto Tjeerd Nijenhuis (links) en Hans van Erp. Fotograaf: Van Assendelft/Jeroen Appels © Van Assendelft Fotografie

Sidekix, een relatief klein bedrijf uit Uden verzorgt grote marketingcampagnes

UDEN - Die Tony’s Chocolonely-reep die je in plaats van één miljoen euro won bij de Nationale Postcodeloterij? Die is niet verpakt en verzonden in een grote stad als Amsterdam, maar op het Udense industrieterrein. Vragen over je abonnement van Voetbal International? Beantwoord vanuit Uden. 

  1. Alle tennisclubs zijn gelijk, maar sommige zijn meer gelijk dan andere
    PREMIUM
    Column tHans

    Alle tennis­clubs zijn gelijk, maar sommige zijn meer gelijk dan andere

    MARIAHEIDE - De ene tennisclub - in Mariaheide om precies te zijn - is de top van Nederland, mede dankzij elf padelbanen die zonder vergunning zijn aangelegd. De andere tennisclub - Eerde in dit geval - ging kopje onder, mede omdat het te lang duurde voordat ze een vergunning kregen voor de netjes aangevraagde padelbanen. En dat gebeurt allemaal binnen een en dezelfde gemeente Meierijstad. Leg dat maar eens uit aan de inwoners.